Компресия на цилиндрите, свещи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Страшно висок разход !!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vankata143 Покажи съобщениеUP ! Смених ламбдата с такава на бош (Същата каквато свалих ) Все още имам проблем с разхода на гориво. Около 14 градско без никакво настъпване ! Други предложения от какво може да бъде?
Comment
-
Не обърнах внимание от колко време е така, но виж някои по елементарни неща, възможно е двигателят да се товари допълнително и това да повишава разхода на гориво. Разгледай как се въртят колелата, може някое да задържа, виж компресора на климатика. Също така и дали термостата работи правилноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Горивото също не трябва да се изключва от уравнението. Един приятел зареждаше на Марешки 1-2 пъти и спря, давала му разход с около 1.5 литра повече. Без лоши чувства към тази верига бензиностанции, но не вярвам пича да лъже за по-високият разход. Така, че зареди някакво количество бензин на друга бензиностанция и провери как е разхода. Не се знае от къде ще изкочи заека.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Как го мериш тоя разход? По компютъра или пълниш резервоара? Диагностика правиха ли ти? Гледам че си наше момче, ако някой друг знае подходящ сервиз за Пловдив. И да ти направят диагностика. Така може да гадаем само и да сменяш части без ефект.
Иначе както ти казаха, погледна ли свещите? Въздушен филтър смени ли?
Диагностика му е майката.
Comment
-
Въздушния филтър е на 5хил. км Термостат на 3 месеца, зареждам от еко предимно, нямам борд компютър
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Имам кабел и пълната версия на MES ако някой знае какво да гледам да каже ще съм му благодарен.Last edited by vankata143; d.m.y г., 15:11.Alfa Romeo 147 1.6 ts 105hp
Comment
Comment